VOOR INTERIM-PROFESSIONALS

 

Op zoek naar een nieuw project? En behoefte aan meer zichtbaarheid in de markt? Voor de interim-professional is directe zichtbaarheid van groot belang; de concurrentie neemt immers sterk toe. Het eigen netwerk is hierbij natuurlijk waardevol, maar niet altijd voldoende om de bezettingsgraad te maximaliseren. Er zijn uiteraard marktplaatsen waar interim-opdrachten op worden geplaatst, maar omdat ook detacheringsbureaus hiervan gebruikmaken, is de kans op succes klein. Opdrachtgevers maken de meeste interim-projecten immers niet openbaar.

 

24/7 zichtbaarheid en commercialisatie

 

Interim Forest biedt de interim-professional 24/7 zichtbaarheid en commercialisatie in de markt, zonder filter door of afhankelijkheid van een detacherings- of bemiddelingsbureau. Het platform is eenvoudig voor diverse branches te gebruiken en de interimmer kan zich op meerdere manieren profileren. Een eenvoudig te realiseren persoonlijkheidsprofiel - weergegeven als boomtype - vergroot de kans op succes.

 

Eenvoudig inschrijven

 

Inschrijven bij Interim Forest is gemakkelijk. Heel eenvoudig kan een interim-professional de vaardigheden, beschikbaarheid, persoonlijkheid en tarieven aangeven. Voor deze zichtbaarheid in de markt, cruciaal voor iedere interimmer, betaalt hij of zij een jaarlijks bedrag. En het mooie is: inschrijving bij Interim Forest opent de deur naar een betere bezettingsgraad en een hoger rendement doordat de kosten van een duur detacherings- of bemiddelingsbureau vervallen. Uit privacy-overwegingen moeten interimmers zich wel eerst registreren om hun profiel aan te kunnen maken.

Registreren
Interim-professionals
Contactgegevens
Interim Forest
Keizerstraat 7
5751 MR Deurne

T: 024 - 202 21 84
E: info@interimforest.com
W: http://interimforest.nl/