VOOR OPDRACHTGEVERS

 

Op zoek naar een interim-professional? Iedere opdrachtgever kan op Interim Forest de juiste persoon voor de job zoeken, vergelijken en direct contracteren zonder tussenkomst van een bemiddelaar. Interim-professionals die aan de criteria van het platform voldoen, worden in de gelegenheid gesteld zich op basis van een abonnement op de portal te presenteren. Opdrachtgevers krijgen zo eenvoudig en snel inzicht in kosten en beschikbaarheid van het hele potentieel aan kandidaten.

 

Kiezen op persoonlijkheidsprofiel

 

Belangrijk is allereerst te zoeken naar het type interimmer dat bij de opdrachtgever past. Persoonlijkheidsprofielen van de kandidaten - weergegeven als boomtypes in Interim Forest - helpen de eerste schifting te maken. Vervolgens kan ook geselecteerd worden op criteria als competentie, beschikbaarheid en tarief. Interim Forest filtert voor opdrachtgevers op basis van deze criteria geschikte kandidaten uit de database en toont deze overzichtelijk op de kaart van Nederland.

 

Eenvoudig, transparant en kosteloos

 

Interim Forest biedt opdrachtgevers op die manier eenvoudig en snel een volledig overzicht van het hele potentieel aan kandidaten en transparantie over beschikbaarheid en tarieven. Bijkomend voordeel is dat ze kosteloos gebruik kunnen maken van het Interim Forest-platform. Het betalen van hoge bureaumarges en bemiddelingskosten aan dure detacheringsbureaus is daarmee eindelijk verleden tijd. Opdrachtgevers moeten zich wel uit privacy-overwegingen eerst registreren om uitgebreide cv-gegevens in te kunnen zien.

Registreren
Interim-professionals
Contactgegevens
Interim Forest
Keizerstraat 7
5751 MR Deurne

T: 024 - 202 21 84
E: info@interimforest.com
W: http://interimforest.nl/