OVER INTERIM FOREST

 

Er is steeds meer vraag naar interim-professionals. Flexibilisering van de arbeidsmarkt, herstructurering van bedrijven en een snel veranderende economie maken een goede afstemming van bedrijfsprocessen essentieel. De juiste interim-supply chain professional is daarbij onmisbaar. Projectmanagers en specialisten dus op het gebied van planning, inkoop, productie, logistiek en ondersteunende IT.

 

Huidige detacheringsmarkt inefficiënt

 

‘Het probleem is dat de huidige detacheringsmarkt inefficiënt is’, zegt Paul Mooren, oprichter van Interim Forest. Mooren wordt zelf ingeschakeld als interim-directeur en huurt daarnaast ook vaak zelf interim-professionals in. ‘Opdrachtgevers betalen veel geld voor een moeizame zoektocht naar de ideale interim-professional. De bemiddelaars werken bovendien weinig transparant en vaak is niet duidelijk waar ze hun beschikbare kandidaten vandaan halen. Een opdrachtgever die een interimmer wil inschakelen, betaalt de bemiddelaar een fee voor een zoekopdracht, plus ook nog eens een marge van tientallen procenten.’

 

Makkelijker, goedkoper, transparanter

 

Interim Forest vindt dat in het internettijdperk deze matchmaking van opdrachtgever en interim-professional sneller en transparanter moet kunnen. En daarmee goedkoper. Omdat een opdrachtgever niet snel een interim-opdracht openbaar zal maken, moet hij of zij zélf eenvoudig zijn keus kunnen maken uit het potentieel van interim-professionals. Online, vanuit een helder overzicht en met directe informatie over vaardigheden, beschikbaarheid en tarieven. Met Interim Forest is een dure bemiddelaar dus niet langer nodig.

Interim-professionals
Contactgegevens
Interim Forest
Keizerstraat 7
5751 MR Deurne

T: 024 - 202 21 84
E: info@interimforest.com
W: http://interimforest.nl/