Registreren als opdrachtgever

Vul hieronder uw gegevens in om u te registreren op Interim Forest.


Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Bedrijfsnaam
Telefoonnummer
E-mailadres
Wachtwoord

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Het registratieproces

U bent - als potentiële opdrachtgever - op zoek naar een goede interim-professional en wilt graag via Interim Forest een geschikte kandidaat vinden. 

Als opdrachtgever kunt u kosteloos en zonder enige vorm van verplichting op de site van Interim Forest zoeken in het aanbod van interim-professionals.

Inloggen met een account

Om toegang te krijgen tot contactinformatie, tarieven en cv’s van interim-professionals kunt u inloggen met een account. Hiervoor dient u zichzelf eenmalig officieel te registreren. Het registreren is geheel kosteloos en zonder verdere verplichtingen en alleen bedoeld voor verificatie en ter bescherming van de privacy van de interim-professionals op het platform.

1. Registreren

De registratie bij Interim Forest begint met het invullen van de gevraagde informatie in de invulschermen hiernaast. Door het volledig invullen van de informatie, het accorderen van de algemene voorwaarden en het bevestigen van de aanmelding via de registratieknop maakt u eenvoudig uw eigen account aan.

N.B. Alleen officieel geregistreerde bedrijven kunnen (ook weer vanuit privacy-oogpunt) inloggen. Dit dient te gebeuren via een zakelijk mailadres; Gmail-adressen en dergelijke zijn dan ook niet toegestaan.

2. Ontvangen bevestigingslink

Na registratie ontvangt u van ons een bevestigingslink. Met deze bevestigingslink krijgt u toegang tot uw account en kunt u inloggen met uw eigen profiel.

Interim-professionals
Contactgegevens
Interim Forest
Keizerstraat 7
5751 MR Deurne

T: 024 - 202 21 84
E: info@interimforest.com
W: http://interimforest.nl/